Qui som?

L'Escola de Belles Arts va ser fundada el 1978, especialitzant-se en donar coneixements artístics a tothom que ho vulgui en edats compreses entre els 6 i els 100 anys.

Avui en dia després de 40 anys al servei del poble de San Joan les Fonts i la comarca de la Garrotxa gaudim d'una exel·lent reputació tant pels cursos que impartim, com per l'ambient familiar i d'esbarjo que s'hi ofereix.

El nostre propòsit és donar als alumnes un espai i uns profesionals que els ajudin a expresar-se artísticament en diferents modalidats, on puguin relaxar-se.

Els nostres Alumnes

Els nostres alumnes busquen desenvolupar les habilitats i competències ofertes específicament en els nostres currículums acadèmics formals.

Les matricules es poden fer a partir del 12 de setembre, envina mail escolabellesarts@gmail.com , trucant al 972 29 12 02 de 18 a 20 h de dilluns a dijous,o passant per l'escola.
https://goo.gl/maps/muL3eiScV482

Els nostres Professors

Els nostres professors són professionals que reuneixen l'experiència en la seva àrea de treball, la capacitat i qualificació per impartir coneixements artístics i conduir als nostres estudiants per satisfactoris processos d'aprenentatge, tant teòrics com pràctics.

 

Visiti'ns a carrer de Sant Pere 4, Sant Joan les Fonts. Veure mapa.


Contacte

Escola-belles-arts

carrer de Sant Pere, 4
Sant Joan les Fonts
17857
https://goo.gl/maps/muL3eiScV482


972 29 12 02 (tardes de 18 h a 20 horari d'oficina )