Oferta Educativa Infantil i Juvenil

Oferim la possibilitat d'enriquir la formació de l’expressió en arts plàstiques i visuals als alumnes de 6 a 18 anys, amb un aprenentatge que complementi el treball en aquest camp que es du a terme en els estudis obligatoris, i així facilitar el coneixement de les diverses disciplines artístiques.

Aquest coneixemt s’acompanyarà d'una manera respectuosa, perquè cada alumne tingui l'espai, el temps i la llibertat per descobrir per ell mateix les possibilitats expressives dels materials i recursos plàstics. Un espai còmode per expressar-se, on de manera lúdica i divertida pugui deixar-se anar i ser ell mateix.

La proposta que es vol donar a conèixer, experimentar i utilitzar la diversitat de tècniques i procediments artístics en les propostes i creacions. Podrem utilitzar els recursos artístics per comprendre i representar de forma creativa la realitat, les idees, les emocions, els sentiments, les vivències, i així descobrirem maneres diferents d'expressar-nos i comunicar-nos. L'objectiu final és que cada alumne tingui les eines i els recursos per expressar-se lliurement i amb creativitat.

 


Contacte

Escola-belles-arts

carrer de Sant Pere, 4
Sant Joan les Fonts
17857
https://goo.gl/maps/muL3eiScV482


972 29 12 02 (tardes de 18 h a 20 horari d'oficina )